X
043 - 458 48 36 info@financestar.nl

FinanceStar inspireert provincies, gemeenten, zorginstanties en onderwijsinstellingen

FinanceStar is een advies- en detacheringsbureau voor het publieke domein.

FinanceStar is een advies- en detacheringsbureau in het publieke domein. Wij zijn anders. Onze missie is duurzaam, maatschappelijk, professioneel en menselijk te verbinden. Het werkgeluk staat centraal. Wij screenen en bevelen aan met SoFi-e en het Business partner model. Wij geven advies, leiden projecten, leiden afdelingen en teams, maken beleid vanuit de bedoeling, coördineren, verbeteren kwaliteit EN ondersteunen door detachering voor Financien, Control, Informatisering en automatisering, Procesmanagement, Risicomanagement.

Iedere (advies)opdracht bieden wij aan met de volgende garanties:

OPLEIDINGSGARANTIE

Al onze medewerkers beschikken over een relevante HBO / WO opleiding.

ERVARINGSGARANTIE

Al onze professionals hebben minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Zodoende heeft u altijd vakbekwame interim profeassionals met zo weinig mogelijk inwerktijd.

COMPETENTIEGARANTIE

Al onze professionals zijn bij aanname getoetst op 4 cruciale competenties. Deze competenties zijn essentieel om het werk als adviseur goed uit te kunnen voeren. De competenties zijn: Ondernemen, Presteren, Veerkracht n Vertrouwen..

REFERENTIEGARANTIE

Al onze medewerkers beschikken over minimaal 2 positieve referenties van voormalige werkgevers/opdrachtgevers.

REGIOGARANTIE

Bij het aanvaarden van een opdracht zal de in te zetten professional maximaal 75 km van de werkplek woonachtig zijn. Hiermee verschijnt hij uitgerust en op tijd op de werkplek. Daarnaast is hij op de hoogte van de regionale actualiteiten en ontwikkelingen.

PRIJSGARANTIE

FinanceStar vindt het belangrijk om zuiver en transparant te zijn in onder meer de tariefstructuur. Onze tarieven zijn daarom scherp en niet onderhandelbaar.

OPZEGGARANTIE

U wilt flexibele inhuur? Dan krijgt u ook flexibele inhuur. Bij FinanceStar gelden slechts korte opzegtermijnen. U mag om welke reden dan ook op ieder willekeurig moment de opdracht beëindigen met 1 maand opzegtermijn, zonder afkoopboetes.

GARANTIE OP WERKGELUK

U ervaart plezierige, inspirerende en verbindende professionals.

OFFERTEGARANTIE

FinanceStar zal altijd haar best doen om u een geschikte kandidaat aan te bieden op iedere opdracht.

GROENE INHUURGARANTIE

De medewerkers van FinanceStar hebben een gemiddelde reisafstand van 75 km en verplaatsen zich daarbij met een energiezuinige auto met minimale CO2-uitstoot. Tevens werken wij met een paperless office zoals: contracten, verloning en facturatie.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om de aanvraag te bespreken.

Heeft u haast bij het invullen van uw aanvraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 043 – 458 48 36.

  • Sleep je bestanden hier of
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.