X
06 - 52 75 86 82 info@financestar.nl

Voor gemeenten

FinanceStar is een advies- en detacheringsbureau voor Financials / Controllers bij de gemeente.

FinanceStar is een advies- en detacheringsbureau voor Financials / Controllers bij de gemeente.

En wij zijn anders.

Onze missie is om regionaal, duurzaam, maatschappelijk, professioneel en menselijk te ondernemen.

Iedere detacheringsopdracht bieden wij aan met de volgende garanties:

OPLEIDINGSGARANTIE

Al onze medewerkers beschikken over een relevante financial / controllersopleiding. Zoals: SPD, BE, AE, MBA, HOFAM, RC en hebben kennis van het BBV.

ERVARINGSGARANTIE

Al onze financials hebben minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Zodoende heeft u altijd vakbekwame interim profeassionals met zo weinig mogelijk inwerktijd.

COMPETENTIEGARANTIE

Al onze financials zijn bij aanname getoetst op 4 cruciale competenties. Deze competenties zijn essentieel om het werk als financial goed uit te kunnen voeren. De competenties zijn: Analytisch, Adviesvaardig, Ondernemend en Resultaatgericht.

REFERENTIEGARANTIE

Al onze medewerkers beschikken over minimaal 2 positieve referenties van voormalige werkgevers/opdrachtgevers.

REGIOGARANTIE

Bij het aanvaarden van een opdracht zal de in te zetten financial gemiddeld 75 km van de werkplek woonachtig zijn. Hiermee verschijnt hij uitgerust en op tijd op de werkplek. Daarnaast is hij op de hoogte van de regionale actualiteiten en ontwikkelingen.

PRIJSGARANTIE

FinanceStar vindt het belangrijk om zuiver en transparant te zijn in onder meer de tariefstructuur. Onze tarieven zijn daarom scherp en niet onderhandelbaar.

OPZEGGARANTIE

U wilt flexibele inhuur? Dan krijgt u ook flexibele inhuur. Bij FinanceStar gelden slechts korte opzegtermijnen. U mag om welke reden dan ook op ieder willekeurig moment de opdracht beëindigen met 1 maand opzegtermijn, zonder afkoopboetes.

OFFERTEGARANTIE

FinanceStar zal altijd haar best doen om u een geschikte kandidaat aan te bieden op iedere opdracht. Lukt ons dit niet binnen 48 uur dan kunnen we niet leveren.

GROENE INHUURGARANTIE

De medewerkers van FinanceStar hebben een gemiddelde reisafstand van 75 km en verplaatsen zich daarbij met een energiezuinige auto met minimale CO2-uitstoot. Tevens werken wij met een paperless office zoals: contracten, verloning en facturatie.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact op om de aanvraag te bespreken.

Heeft u haast bij het invullen van uw aanvraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 043 – 458 48 36.

  • Sleep je bestanden hier of
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.